Hard Rock Hotel har flera hotell runtom i världen. Ett av de senaste är Hard Rock Hotel Cancún som ligger direkt vid den långa och vackra stranden i Cancún, Mexiko. Ving har sedan tidigare kedjans hotell i Punta Cana i Dominikanska Republiken, men tar nu även in det mexikanska systerhotellet i programmet för vintern 2013/14.

Hard Rock Hotel Cancún är ett väldesignat lyxhotell. På hotellområdet finns flera läckra inredningsdetaljer såsom elgitarrer, trumset och färgstarka tavlor på världsberömda artister. Och i receptionsområdet möts besökande gäster av scenkläder från bland annat Britney Spears och James Brown.

– Det här är ett vackert designhotell på samma gång som det sticker ut med sin rockiga stil. Hard Rock Hotel i Cancún, likväl som systerhotellet i Dominikanska Republiken, är verkligen en dröm för rockfantaster och semesterfirare som vill bo lyxigt i en läcker hotellmiljö. Och eftersom hotellen har många aktiviteter och faciliteter är risken för att man ska få långtråkigt under semestern liten, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Hotellet har mycket att erbjuda. Här finns ett stort poolområde med fyra pooler, fem jacuzzi och två swim up-barer. Hotellet har flera olika restauranger, både buffé och á la carte. På kvällarna arrangeras påkostade shower för både barn och vuxna och det finns även ett diskotek. Hard Rock Hotel Cancún erbjuder även aktiviter som tennis, aerobics, spinning och vattensporter. Därutöver finns gym och en stor spa-anläggning. När shoppingbegäret smyger sig på finns både juvelerarbutik och Hard Rocks egen butik Rock Shop nära till hands och från hotellet är det bara ett stenkast till flera av Cancúns stora köpcentrum.