Intresset för Karibien blir bara större och större och för att möta den ökade efterfrågan satsar Ving på flyg till Mexiko från regionalflygplatserna i Luleå, Norrköping, Örebro, Jönköping och Umeå till nästa vinter. Från varje flygplats kommer en avgång att finnas bokningsbar och för Jönköpings och Umeås del sker avresa passande nog i sportlovstider.

– Mexiko är en av våra mest populära vinterdestinationer just nu. Det känns därför roligt att vi kan erbjuda våra resenärer ute i landet smidiga flyglösningar direkt från deras regionalflygplatser. Mexiko har både en rik kultur och ett varierat utbud av resmål. Här finns dessutom några av de vackraste stränderna i världen, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Avgångar till Mexiko från regionalflygplatser vintern 2013/14 (Samtliga flyg går via Oslo)

  • Luleå Airport: 25 november 2013
  • Norrköpings flygplats: 6 januari 2014
  • Örebro Airport: 20 januari 2014
  • Jönköping Airport: 3 februari 2014
  • Umeå Airport: 3 mars 2014

För de som hellre vill åka till Mexiko från Stockholm eller Göteborg finns flera avgångar att välja mellan. Från Arlanda, Stockholm, flyger Ving till Mexiko under perioden 11 november 2013-24 mars 2014. Varannan vecka går flyget direkt till Cancún och varannan vecka via Oslo på både ut- och hemresa. Från Landvetter, Göteborg, kan man resa till Mexiko under perioden 14 december 2013-8 mars 2014. På utresa är det direktflyg till Cancún, medan hemresan till Göteborg går via Köpenhamn.

På Yucatanhalvön i Mexiko har Ving ett stort utbud av såväl hotell som resmål, från lugnt och avkopplande strandliv i Akumal, Puerto Morelos och Tulum till storstadspuls och turiststråk i Cancún och Playa del Carmen. Vill man hellre leva ö-liv har Ving flera fina hotell på ön Isla Mujeres.