Långsträckta stränder, kristallklart vatten, uråldrig historia, fantastisk mat och en gästvänlig atmosfär – Mexiko har det mesta man kan begära av en drömsemester. Ving erbjuder sex resmål, vart och ett med sin speciella karaktär. Man kan också följa med på en rundresa och få en kombination av det bästa landet har att erbjuda.

Nästan oavsett vilket av Vings resmål i Mexiko man väljer kan man räkna med att få bada vid några av världens bästa stränder. Med sitt klara vatten är Mexiko också ett av världens populäraste resmål för dykning och snorkling. De allra flesta stränder är långgrunda och passar därför perfekt för barnfamiljer.

I Mexiko finns ett relativt stort shoppingutbud, framför allt i Cancún, Playa del Carmen och i Tulum. Här finns det mesta, från souvenirer och lokalt hantverk till märkeskläder. Det största utbudet hittar man på det stora shoppingcentret La Isla i Cancún.

Tacos, burritos, enchiladas och heta chiligrytor – i Mexiko får man uppleva Tex Mex-maten när den är som allra bäst. Mexikansk mat bär ofta smak av chili, lime och koriander och man kan njuta av den på alla Vings resmål i Mexiko. Störst utbud av restauranger finns i Playa del Carmen och Cancún.

Mexiko är ett perfekt val för den som vill uppleva mycket under sin semester. Vings rundresa går i mayaindianernas fotspår med pyramider, storslagen natur och besök i den mytomspunna staden Chichén Itzá. Mexiko är också känt för sin fantastiska dykning och golffantaster kan spela på en av landets bästa banor, Riviera Maya Golf Club i Akumal. På stränderna erbjuds en mängd vattensporter.

Mexiko är perfekt att resa till med barn. De flesta stränderna är långgrunda och det finns mycket att göra även för de små. Allra bäst bor man med familjen på något av Vings Family Garden-hotell i Playa del Carmen eller Akumal.

Ving erbjuder direktflyg till Mexiko från bland annat Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Ving erbjuder sju resmål i Mexiko. Ving erbjuder boende i Playa del Carmen på Yucatánhalvön, en liten fiskeby som vuxit snabbt utan att förlora sin personliga och lite bohemiska karaktär. I närbelägna Tulum njuter du av sann avkoppling och kanske ett besök till de berömda ruinerna. Här har man nära till både storslagna kulturminnesplatser och några av världens bästa dykvatten och sandstränder. Ving erbjuder även resor till den klassiska turistorten Cancún, där man förutom härliga stränder kan njuta av ett nöjesliv som sträcker sig långt in på natten.